Protezare fixa

Ce este ZIRCONIU SOLID

Bruxzir & NexxZr (zirconii solizi pentru punți și coroane), sunt cele mai recomandate zirconii monolitice din USA si intreaga lume.

Datorită puterii și rezistenței dovedită, restaurările Bruxzir & NexxZr pot fi folosite aproape în orice situație clinică.

Bruxzir & NexxZr sunt zirconii monolitice pentru punți și coroane recomandate pe implant, punți totale, şi incrustații.

Au fost lansate prima dată pe principiul „mai multă rezistența mai puțin estetica „, la început trebuia să devină o alternativă pentru lucrările metalo-ceramic în zone laterale.

Acum, datorită noilor formule de culori (Shaded), restaurările Bruxzir & NexxZr oferă un mare grad de transluciditate și o mare asemănare cu dinții naturali, ceea ce îi recomandă foarte bine în zonele frontale.

Bruxzir & NexxZr sunt o combinaţie între putere şi fizionomie, ce i-a adus foarte multe certificate și diplome în fenomenul industriei de tehnică dentară, inclusiv cel mai înalt institut de certificarea materialelor dentare “The Dental Advisor”.

Folosind un zirconiu obișnuit în zonele laterale duce la riscuri foarte mari dintre care, și cea mai întâlnită situație, riscul de fractură sau de spargere (nu este recomandat pentru asemenea situații clinice), sau folosind-o în zona frontală în forma monolitica aduce defecte foarte mari de fizionomiei datorită lipsei de transluciditate a culorilor.

La fel de bine poate să ducă la abraziunea antagoniștilor în forma monolitica.

Toate aceste aspecte au fost rezolvate în zirconii solide, citiți mai multe în paginile următoare. Bruxzir & NexxZr , sunt cele mai recomandați zirconii monolitice din USA . Datorita puterii și rezistenței dovedita, restaurarile Bruxzir & NexxZr pot fi folosite aproape in orice situație clinica.

Tehnologie 100% americana implementata in Romania prin laboratorul autorizat Top Dental Studio

Protezare fixa

Descriere

Un total de 475 de lucrări NexxZr T (zirconiu solid) au fost efectuate şi urmărite pentru acest test (The Dental Advisor) în ultimii patru ani. Dintre care (92%) coroane unice, (8%) punți. Lucrările au fost cimentate cu adeziv și cimenturi de rășină.

Concluzie

După controlul de 3 ani, NexxZr (zirconiu solid pentru coroane și punți) este recomandat ca un material excelent pentru lucrările protetice din punct de vedere estetic și a rezistenței mai ales în zona laterală cu o notă de 4.93 adica 98.5% performanța.

Laborator dentar in pas cu tehnologia

Estetica + Putere

'Full contour' de nota 10

Nexxzr+ este un zirconiu solid cu, calitați superioare in transluciditate (42%), culori naturale si putere ridicata, (ESTHETICS + STRENGTH) acest tip de zirconiu solid este foarte recomandat la fel de bine in ambele zone; frontala si laterala.

Colorarea se realizează prin tehnică “infiltra technique”

Estetica + Putere

Descriere

Un total de 822 de lucrări BruxZir (zirconiu solid pentru coroane și punți) au fost efectuate şi urmărite pentru acest test (The Dental Advisor) în ultimii patru ani.

Dintre care (87%) coroane unice, (13%) punți. Lucrările au fost cimentate cu adeziv și cimenturi de rășină.

Concluzie

După controlul de 4 ani, Bruxzir (zirconiu solid pentru coroane și punți) este recomandat ca un material excelent pentru lucrările protetice din punct de vedere estetic și a rezistenței mai ales în zona laterală cu o notă de 97% performanța.

Colorarea se realizează prin tehnica “infiltration technique”

Estetica perfect naturala

Cel mai recomandat Zirconiu Multilayer

Cu o duritate de 1150 Mpa și 4 straturi de culori ce emita culorare naturala a dințiilor, cu o margina incizala transparenta Katana este recomandat in orice situație clinica (poza reala).

Tehnologie 100% japoneza implementata in Romania prin laboratorul Top Dental Studio

Rezistent, Precis, Fizionomic

Soluție perfecta pe orice distrugere coronara. Precizie mare datorita tehnicii de realizare digitala.

Se poate realiza din mai multe tipuri de materiale;

Inlay / Onlay

Ghid De Șlefuire