Insurubabile sau Cimentate

Sisteme-ALL-ON-6

Ofera mai multa incredere pacienților

Pentru sisteme “all on 4” & “all on 6”

Realizata din Bruxzir (Full-Arch Implant Prosthesis)- zirconiu solid, aceasta restaurare imbunatațeste fenomenal funcția de vorbire si de mestecare. Oferă fizionomie si rezistența superioara la rupere si fracturare, are rezistența de 1450 Mpa, ceea ce o face ideală pentru menținerea solicitarilor functionale pe care lucrările dentare trebuie sa le ofere.

Sisteme-ALL-ON-6

Se deosebește cu multe din punct de vedere al greutații, biocombatibilitate, funcționalitate și fizionomie in comparație cu același tip de lucrari metalo-ceramice sau metalo-compozit.

Bruxzir (Full-Arch Implant Prosthesis) se realizeaza pe orice sistem de implant tip “all on 4”, “all on 6”, de exemplu; “Fast and fix” etc.

Nu trebuie decât sa ne transmiteți amprenta tradițional sau digital cu specificație tipul de implant folosit.

Soluție ideala

SOLUŢII FIXE pentru lucrari de tip: ALL ON 4/6

aveți de unde ALEGE

Folosind Exocad pentru modelare si realizare prin sinterizare pentru CR-CO sau CAD/CAM pentru precizie maximă, adaptare perfectă si greutate mica al lucrari, ne duce la un rezultat final perfect.

Componentele folosite sunt T Base și Multiunit ( indiferent de sistem ).

Prețul nu include componenta si structuri pe implante .

Soluţii fixe ALL ON 4/6

PMMA

PMMA de tip multilayer executata CAD/CAM – lucrare fixa insurbabila pe 4 sau 6. Este ideala in cazuri de incarcare imediata.

METAL/CERAM

VITA Vm13 aplicata pe structura dE Cr-cO sau TITAN, executata CAD/sinter – lucrare fixa insurbabila pe 4 sau 6. Garantie 36 luni.

Zr/CERAM

VITA Vm9 aplicata pe structura de Bruxzir – executata CAD/CAM – lucrare fixa insurbabila pe 4 sau 6. Garantie 36 luni.