Aveți acum posibilitatea să lucrați cu asemenea produs la un preț mai mic datorită colaborarii noastre directă cu cei de la Bruxzir devinând laborator autorizat. În felul acesta aveți  posibilitatea de a folosi un produs de vârf a tehnologiei. Ceea ce o să vă aducă doar avantaje pe termen scurt și lung.

BruxZir Milling Blanks sunt folosite pentru producerea de coroane de zirconiu monolitice, punți și coroane de implant. Produsul final , este de o rezistență maximă și transluciditate realistă.

Disponibil în alb, plus cinci baze de clasificare umbra concepute pentru a acoperi toate cele 16 nuanțe VITA® clasice prin tehnici de colorare si geam simplu. BruxZir Anterioar oferă culori și transluciditate similară cu dinții naturali în timp ce încă prezintă o rezistență medie la încovoiere de 625-675 MPa.

BruxZir oferă rezistență superioară la rupere și prezintă rezistență la încovoiere până la 1.465 MPa, ceea ce îl face ideal pentru menținerea solicitărilor funcționale pe care protezele dentare trebuie să le ofera.

BruxZir Milling Blanks sunt folosite pentru producerea de coroane de zirconiu monolitice, punți și coroane de implant. Produsul final , este de o rezistență maximă și transluciditate realistă.

BruxZir Shaded este o serie de discuri pre-culorate , care se potrivește cu toate nuanțele clasice VITA. Se prezinta in cinci grupuri de culori la care se aplica o colorare prin lichid pentru a-l adapta la cele 16 nuanțe de vita.

BruxZir Shaded 16 este o serie de discuri pre-culorate, care se potrivește cu toate nuanțele clasice VITĂ. Acest sistem de (glaze-and-go) elimină etapele de colorare .

Concluzia și recomendarea noastră

Am început prezentarea Bruxzir ului cu editorialul scris de Dr. DiTolla (Head manager Gladewell Laboratories), unul din cele mai mari laboraoare din lume cu un număr impresionant de angajați (4000 angajați ). Și unul din cele mai dezvoltate centre de cercetări, cu care am decis sa devenim parte prin Bruxzir și a deveni laborator autorizat, pentru a obține rezultate mai precise, estetică și rezistență.

Bruxzir-ul este viitorul

Terminăm această prezentare prin a va încuraja sa deveniți partenerii noștrii folosind ultimele noutăți în domeniul. Ajunge cu vorba aia “ ceramică pe zirconiu “, fără a aprecia ce fel de zirconiu? de undeprovine? (china, ungaria, etc.). Ajunge cu crăpaturi și fracturi interdentare, culori nereușite sau adaptare/morfologie proastă.

Bruxzir ul este viitorul, așa cum a dispărut amalgamul, aurul, lucrări metalice din stomatologia modernă, urmeaza să dispară și lucrările MC.