Bonturi, adaptare și cimentare.

Mai jos gasiți figura care va arata grosimea ideala pentru o lucrare rezistenta, va rugam sa respectați aceste grosimi ca sa putem sa va acordam garanție și sprijinul nostru.

ghid de slefuire

Bonturi, Adaptare și cimentare

BruxZir zirconiu solid este indicat pentru coroane, punți, fațete, inlay și onlay, coroane pe implant și proteze full-arc pe implant. Este o alternativă estetică la MC ( total sau semifizionomic ) sau restaurări complet turnate. Și ideal pentru restaurări care necesită o durabilitate suplimentară. Restaurări BruxZir sunt de asemenea ideale pentru pacienții cărora le lipsește spațiul de pregătire pentru un MC.

BruxZir Anterioar este cel mai recent avansare în linia de produse Zirconiu solid BruxZir. Acest material de restaurare extrem de estetic este special conceput pentru a satisface cerințele estetice și funcționale ale zonei anterioare a gurii. Prezintă o rezistență medie la încovoiere de 650 MPa, cu transluciditatea și culoarea similară cu dentiții naturală.  BruxZir este o solutie anterioare ideala, estetice pentru cazurile tale anterioare.

Adaptarea si Cimentarea Bruxzir

  1. In general nu prea este nevoie de adaptare, dar in caz ca este nevoie aceasta se face cu freza diamantata (vezi fig. 2) sub apa la turbina.
  2. Finisarea si lustruierea se face cu gumițe de diferite abraziuni (se respecta ordină de duritatea gumiței conform pozelor de mai jos. Preferam sa facem finisarea și glanțul in laborator in caz ca lucrarea nu este cimentata definitiv.
  3. Cimentarea se face cu orice ciment pe baza de ionomir de sticla.