Ce este BruxZir®

Bruxzir (zirconiu solid pentru punți și coroane), este cel mai recomandat zirconiu monolitic din nordul Americii.

Putere și rezistență dovedită

Datorită puterii și rezistenței dovedită, restaurările Bruxzir pot fi folosite aproape în orice situație clinică.

Bruxzir este un zirconiu monolitic pentru punți și coroane recomandat pe implant, punți totale, şi incrustații. A fost lansat prima dată cu principiul „mai multă rezistența mai puțin estetica„ , la început trebuia să devină o alternativă pentru lucrările metalo-ceramic în zone laterale.

Acum, datorită noilor formule de culori, restaurările Bruxzir oferă un mare grad de transluciditate și o mare asemănare cu dinții naturali, ceea ce îl recomandă foarte bine în zonele frontale.

Ştiţi că 50% din preţul unui element metalo-ceramic este mâna de lucru tradiţională, 30% din preţ se cheltuie pe operaţional (chirie, utilităţi, impozite şi altele) şi 20% din acest preţ se dedică materialelor.

Spre deosebire de metalo-ceramic, la preţul unui element Bruxzir doar 10% pe mâna de lucru, 30% operaţional şi 60% pe materiale (acest aspect zice multe despre calitatea materialelor revoluţionare).

De ce nu este recomandat un zirconiu obișnuit

Folosind un zirconiu obișnuit în zonele laterale duce la riscuri foarte mari dintre care, și cea mai întâlnită situație, riscul de fractură sau de spargere (nu este recomandat pentru asemenea situații clinice), sau folosind-o în zona frontală în forma monolitica aduce defecte foarte mari de fizionomiei datorită lipsei de transluciditate a culorilor. La fel de bine poate să ducă la abraziunea antagoniștilor în forma monolitica.

Cel mai recomandat zirconiu

Toate aceste aspecte au fost rezolvate cu Bruxzir, citiți mai multe în paginile următoare. Bruxzir (zirconiu solid pentru punți și coroane), este cel mai recomandat zirconiu monolitic din nordul Americii .

Datorita puterii și rezistenței dovedita, restaurarile Bruxzir pot fi folosite aproape in orice situație clinica.